Vad händer just nu

01/07

Semesterstängt på Strängnäs-kontoret veckorna 28 och 29

Under veckorna 28 och 29 är kontoret i Strängnäs semesterstängt. Akuta felanmälningar anmäls under den tiden till Securitas på 010 – 470 57 84. Vi önskar alla våra hyresgäster en riktigt trevlig sommar!
29/06

Brand på Söderlindhska gården

Vi har tyvärr haft en brand i vårt hus på Kungsgatan 19, Söderlindhska gården. Det här är oerhört tragiskt för dem som haft sin verksamhet och sina hem i huset. Tack och lov blev ingen skadad i branden.    
12/06

Välkommen till vår nya hemsida!

Nu lanserar vi vår nya hemsida! RE Media Group har hjälpt oss att skapa en fräsch och levande hemsida som vi vill ska vara lätt att använda för alla er som behöver information eller vill komma i kontakt med oss. Med hjälp av bilder från Örebro stadsarkiv och Sörmlands museum har vi velat lyfta fram Essweges historia som faktiskt sträcker sig ända bort till Johan Behrns tidigaste fastighetsinköp i början av förra seklet. Det är en historia vi vill förvalta och ta med oss in i det framtida Esswege Fastigheter.
12/06

Din historia med Esswege

Här på vår nya hemsida har vi ju valt att lyfta fram vår historia med hjälp av gamla bilder från Örebro stadsarkiv och Sörmlands museum. Kanske har du som är, eller har varit, hyresgäst hos Esswege också bilder av våra hus från din historia hos oss? Det vore jätteroligt om du vill dela med dig av dem. Mejla i så fall bilderna till maria.pettersson@esswege.se