Vad händer just nu

04/09

Den 8 september utgår de analoga TV-kanalerna hos ComHem

Den 8 september blir ComHems TV-utbud digitalt och de analoga kanalerna utgår helt. Om du tittar analogt idag måste du ändra till digital-TV på din TV hemma. På ComHems hemsida comhem.se/digitalisering får du veta hur du ändrar redan nu. Här finns också mer information om digitaliseringen. Från mitten av augusti börjar en informationstext rulla i TV-rutan på de analoga kanalerna. Ser du texten på din TV vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-TV. Får du ingen informationstext i din TV-ruta under augusti månad tittar du redan digitalt och behöver inte göra något. Om du har problem med TV och bredband från ComHem, kontakta deras kundtjänst på 0771-55 00 00 så får du hjälp.
02/09

Gården på Kungsgatan 23 i Örebro fräschas upp

Vi kommer att putsa upp innergården på Kungsgatan 23 gällande växtlighet och plattsättning. Arbetet med detta inleds på måndag den 7 september och beräknas pågå omkring en vecka.
27/08

Byte av grind Oskarsparken 3-5 i Örebro

Torsdag den 3 september kommer vi att byta ut grinden på Oskarsparken 3-5. Mellan klockan 08:00 och 15:00 går det därför inte att köra in till eller ut från gården och garaget. Vi beklagar allt eventuellt besvär detta kan innebära och tackar för er förståelse.
18/08

Arbetet efter branden

Just nu arbetar vi med att snygga upp kring brandplatsen på Kungsgatan 19. Vi sätter en temporär fasad istället för den vägg som rivits och så småningom ska avspärrningarna tas bort så att Nygatan kan öppnas upp som vanligt igen. Sedan börjar planerandet för hur framtiden ska se ut i kvarteret.  
17/08

Fortsätt vara rädd om dig!

Tyvärr är coronapandemin inte över ännu och det är viktigt att vi fortsätter hålla avstånd och tvätta händerna. På Essweges kontor tar vi bara emot besök i akuta ärenden. Försök i första hand kontakta oss via mail eller över telefon. När vi åtgärdar fel i lägenheterna gör vi detta i möjligaste mån när ingen är hemma. Om det inte går att lösa hjälps vi åt att hålla avstånd och hyresgästen uppehåller sig i en annan del av lägenheten än den där vår servicepersonal arbetar. Var rädda om er själva och om varandra!
11/08

ComHem digitaliserar sitt TV-utbud

Den 8 september blir ComHems TV-utbud digitalt. De analoga kanalerna utgår helt. Om du tittar analogt idag måste du ändra till digital-TV på din TV hemma. På ComHems hemsida comhem.se/digitalisering får du veta hur du ändrar redan nu. Här finns också mer information om digitaliseringen. Från mitten av augusti börjar en informationstext rulla i TV-rutan på de analoga kanalerna. Ser du texten på din TV vet du att du tittar analogt och behöver ändra till digital-TV. Får du ingen informationstext i din TV-ruta under augusti månad tittar du redan digitalt och behöver inte göra något. Om du har problem med TV och bredband från ComHem, kontakta deras kundtjänst på 0771-55 00 00 så får du hjälp.