Viktig information om TV4-kanalerna hos Com Hem

Avtalet mellan Com Hem och Telia som reglerar TV4-kanalerna upphör att gälla den 30 oktober. Om Com Hem inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna från och med klockan 23:59 den 30 oktober. Sker detta kommer Com Hem ersätta de berörda kanalerna med ett stor utbud av andra kanaler och förmåner. Följande kanaler kommer sändas tillsvidare i grundutbudet:

Com Hem fortsätter även att frivisa flera stora nyhetskanaler:

CNN (Kanalplats 120)

BBC World News (Kanalplats 123)

Al Jazeera English (Kanalplats 128)

Expressen TV (Kanalplats 43)

 

Com Hems högsta prioritet är att nå en överenskommelse med TV4/Telia så snart som möjligt. Det är Com Hem som sköter förhandlingarna, och inget som vi fastighetsägare  i nuläget kan påverka. Vi inväntar en överenskommelse mellan Com Hem  TV4/Telia.

För dig som köpt individuella digital-tv-abbonemang kommer mejl och sms angående ersättningskanaler eller andra förmåner.

Följ de senaste uppdateringarna om förhandlingen på www.comhem.se/aktuellt